De haartrend voor mannen: Scandinavian style

Dat Scandinavië next-level cool is, mag wel gezegd worden. Momenteel laten alle grote fashion brands zich inspireren door Scandinavian streetstyle en daarbij zijn Scandinavische merken niet meer weg te denken. Of het nu gaat om het voortdurende succes van high fashion merken als Acne of om het meer toegankelijke Cheap Monday of Fjällräven, de Scandinaviërs hebben hun stempel op fashion gezet, maar ook op hair!

Hoe typisch Scandinavisch haar eruit ziet? Undone voor vrouwen, maar precies het tegenovergestelde voor mannen. Scandinavische mannen verzorgen hun haar altijd goed en verlaten hun huis nimmer zonder wat styling met de juiste producten. Gebruik een beetje gel om je haren de juiste minimalistische dandy look te geven of zet je lange manen vast in een Man Bun.

Lees ook:RUM Amsterdam nieuwe aanwinst in de Negen Straatjes
Lees ook:SAMSØE & SAMSØE opent eerste winkel in Nederland
Lees ook:Comfort en fashion gaan wel samen!
Lees ook:Mannen vallen op vrouwen in rode kleding
Lees ook:KERSVERSCH @The Hoxton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>