JAMES BOND 007 FRAGRANCES INTRODUCEERT 007 FOR WOMEN

James Bond fragrance women James Bond fragrance women007 for Women is de krachtige, vrouwelijke tegenhanger van de drie mannengeuren uit de 007 collectie en is geïnspireerd op de beroemde vrouwen uit de verleidelijke, uitdagende wereld van James Bond.

007 for Women is ‘gevaarlijk verleidelijk’; de essentie van de Bond-vrouw in een signature geur. De Bond-vrouw, met haar aantrekkelijke combinatie van intelligentie en mysterieuze allure, windt iedereen om haar vingers. Ze is welbespraakt, grappig, stoer en beeldschoon. Haar betoverende charme is even begeerlijk als gevaarlijk. De Bond-vrouw is een tijdloos personage dat steeds is aangepast aan de tijd. Zij is zo’n goede verleidster dat geen enkele man haar kan weerstaan, zelfs James Bond niet.

Vele beroemde actrices hebben over de jaren gestalte gegeven aan de wereld van James Bond. Elk op hun eigen manier hebben ze het veelzijdige karakter van de Bond-vrouw en haar onberispelijke savoir-faire in beeld gebracht, waarmee ze hele generaties vrouwen over de hele wereld hebben geïnspireerd. Caterina Murino is een van hen. In haar rol als Solange in de veelgeprezen film Casino Royale uit 2006 bewees zij dat ze op heel natuurlijke wijze de belichaming is van de power en de mysterieuze uitstraling van de moderne Bond-vrouw. Dat maakt Caterina de perfecte ambassadeur van 007 for Women.

Lees ook:James Bond 007 komt met derde parfum Quantum
Lees ook:Kelly Osbourne naakt en bedekt met goud
Lees ook:Pierce Brosnan hangt nog even de chique James Bond uit
Lees ook:Hippe outfit voor … je autostoelen
Lees ook:Model Kim Feenstra is getrouwd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>