Fashion Jewellery – de mooiste mode-accessoires

Fashion JewelryCombineer een simpele outfit met de juiste sieraden en je ziet er meteen adembenemend uit. Sieraden hebben namelijk een grote invloed op wat je uitstraalt. Zeker in economisch slechtere tijden zijn sieraden dan ook ideaal om wat glamour aan je looks toe te voegen, zonder al te diep in de buidel te hoeven tasten. Maar ook voor grote modehuizen zijn accessoires en sieraden onmisbaar. Ze verkopen goed en brengen vaak de grootste hoeveelheid geld in het laatje.

Alle reden dus voor Maia Adams om de mooiste (catwalk) mode-accessoires eens in een boek te verzamelen. Voor het boek Fashion Jewellery – Catwalk and Couture sprak Adams met 33 hedendaagse sieradenontwerpers die al voor grote modehuizen als Vivienne Westwood, Alexander McQueen en Comme des Garçons werkten. De sieraden die in het boek getoond worden, zijn gemaakt van vele soorten materialen, kralen, goud, zilver, plastic, metaal, veren, stof en parels. Fashion Jewellery staat vol kunstwerkjes om heerlijk bij weg te dromen.

Fashion Jewellery wordt uitgegeven door Laurence King Publishing.

Lees ook:Vivienne Westwood geeft voorproefje samenwerking Lee
Lees ook:Mannenondergoed Alexander McQueen deze zomer te koop
Lees ook:Anna Wintour’s reactie op overlijden McQueen
Lees ook:Alexander McQueen eerbetoon filmpje van Nick Knight
Lees ook:McQueen op film in plaats van catwalk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>