De hippe laptoptas

Als je -net als ik- regelmatig met een laptop de hort opmoet, dan weet je ook dat dit niet van harte gaat. Vooral vanwege de laptoptas. Die staan niet bepaald bekend als moeders mooiste onder de tassen. Volgens de starstyle van deze maand brengt het merk Knomo daat verandering in. Check maar eens hier.

Het merk heeft verschillende lijnen. Gelukkig is er ook eentje voor de ladies. Gezellige, kleurige lederen/knuststof tas die er op het eerste gezicht niet uitzien als een laptoptas. Kijk, dat hebben meisjes graag.

De ontwerper van dit merk kwam op het idee toen ‘ie per ongeluk de verkeerde laptoptas mee nam op Heathrow airport. Ja, ze lijken ook allemaal zo op elkaar. Het zijn net van die Samsonite-koffertjes op wielen. Het lijkt wel alsof de hele wereld zo’n exemplaar bezit. Dankzij die vergissing kunnen wij nu leuke laptoptassen kopen. Ik ben d’r blij mee. Eindelijk weer eens fatsoenlijk met een laptoptas over straat. Dat is nog nooit in mijn leven voorgekomen.

Lees ook:Zo ga je stijlvol op pad met je laptop!
Lees ook:Opzoek naar een hippe laptoptas? Surf naar InVogue.nl
Lees ook:Modieus op reis
Lees ook:De opvolger van Hedi Slimane
Lees ook:Het ultieme kerstcadeau van 2015: een tas

33 Reacties // Reageer

33 thoughts on “De hippe laptoptas

  1. Patricia Sluijk

    Ik zou deze laptop tas graag willen bestellen

      /   Reply  / 
  2. greta schepens

    Als je op zoek bant naar nog meer mooie laptop tassen voor dames dan hebben wij er ook een aantal in de aanbieding: de TooBee laptop tas, vrouwelijk, leer, eigenzinnig en we vinden ze zelf ook erg mooi!
    Hopelijk kunnen jullie je hierin vinden, ze zijn ook online te bestellen…..

      /   Reply  / 
  3. ella

    Op http://www.bagazoo.com vind je ook laptoptassen voor dames van o.a. Hedgren… gewoon een tip! Belgische site dus geen rare douanekosten of dure verzending. Zelf al besteld en heel tevreden!

      /   Reply  / 
  4. M.C. Wurms

    Ik heb laatst een prachtige laptoptas via http://www.youstyle.nl.gekocht

    Het is een Cargo Plural Fossil van Acme Made en geeft voldoende ruimte voor mijn laptop, kabel, telefoon, sleutels en portemonnee.

    Dus als je ook een dames laptoptas zoekt, dan zou ik zeker eens kijken op YouStyle.

    Succes Carolien

      /   Reply  / 
  5. Heleen

    Dan heb ik ook nog wel een goede aanvulling op dit artikel. Veel vrouwelijke laptoptassen maar ook zeker laptoptassen voor mannen die er toch goed bij willen lopen met hun laptop. Vooral de Joan McCathy’s vind ik zelf erg mooi!

      /   Reply  / 
  6. Nathalie Hendriks

    Voor sportieve en exclusieve laptop tassen kun je ook terecht bij http://www.draagdesign.nl. Het zijn stoere laptoptassen voor de hippe vrouw en man. Gemaakt van leuke fancy stofjes. Ik ben er helemaal blij mee!

      /   Reply  / 
  7. tombello

    For the world’s most beautiful, exclusive and fashionable leather laptop bags go to http://www.tombello.com and get yourself an actual Big Tom or Little Tom. With detachable front covers to create your very own style!

    Tombello.com for fashionable people only

      /   Reply  / 
  8. Simone Keijzer

    Fijn dat er nu ook elegante dames laptoptassen gemaakt worden in plaats van die zware, saaie tassen. Op http://www.laptoptassen-online.nl heb ik er 2 gezien speciaal voor vrouwen. Zien er allebei wel fraai uit, zelfs met make-up tasje! Voordeel is ook dat je van buiten niet ziet dat het een laptoptas is, wel zo fijn als je ‘s avonds ermee naar huis loopt.

      /   Reply  / 
  9. Ralph

    Bij een klein winkeltje (Buddista op de prinsengracht 688) in Amsterdam kan je ontzettend mooie laptoptassen krijgen! Door een kunstenaar ontworpen designtassen.. Hij maakt ook tassen voor het Van Gogh Museum, Amsterdam Dance Event en de Supperclub! Echt heel gaaf!

    Via http://www.buddista.org kun je de modellen zien en met een mailtje ze online bestellen!

      /   Reply  / 
    1. san

      jaah klopt ik heb daar ook een tas gekocht. Ik ben er superblij mee!! Buddista rocks!! Voor diegene die laptops hebben is Buddista echt een aanrader, je kan de flappen namelijk verwisselen, dus elke keer een ander stijl met een ander boodschap.

        /   Reply  / 
  10. Marjan Bashuizen

    Hallo allemaal,

    Kijk dan ook maar eens op http://www.loopbag.nl, ik heb daar zo’n trendy Messenger gekocht voor mijn iBook. Helemaal top want je kunt de tas aan alle kanten openritsen, dat had ik nog niet eerder gezien!

      /   Reply  / 
  11. Femke van Keken

    Ik heb laatst een prachtige laptoptas voor dames bij laptopverpakking.nl gekocht. Niet normaal hoeveel laptoptassen (ook voor dames) ze daar hebben! Ik zag dat ze er tegenwoordig ook de tassen van Knomo verkopen.

      /   Reply  / 
    1. Helena

      Oh zag niet dat je hier ook besteld hebt. Goeie service he!

        /   Reply  / 
  12. Helena

    Ik heb vorige week een hele leuke hippe dames laptoptas besteld via http://www.hippelaptoptassen.nl.
    Eindelijk eens leuke damestassen tegen leuke prijzen. Ben er heel erg blij mee!!!

      /   Reply  / 
  13. Susanne

    Ik zal op http://www.dressmylaptop.nl handgemaakte, unieke, hippe laptopsleeves! Mijn Macbook heeft het deze winter in ieder geval niet meer koud! ;)

      /   Reply  / 
  14. Eva

    Mooie site, ik heb op http://www.laptopstassen.nl ook een groot aanbod van stijlvolle, mooie modieuze laptoptassen gevonden.

      /   Reply  / 
  15. John

    Je verwacht het hier misschien niet, maar heb op deze site voor mijn vriendin met kerst een hippe laptoptas gekocht. Veel keuze voor een 17 inch, moeilijk te krijgen.

      /   Reply  / 
  16. Sacha

    Ik heb mijn laptoptas bij http://www.newbag.nl besteld, ze hebben van Bagsac wel aardige laptop tassen. Ze staan dan niet vermeld als laptop tassen maar bij de beschrijving staat wel ‘met extra vak voor een laptop’.

      /   Reply  / 
  17. Neidgel

    Ik heb laatst een coole laptoptas bij http://www.bepbags.nl gekocht. Een hele webshop met een groot aanbod!

      /   Reply  / 
  18. Luc

    Hallo,

    Ik heb een neiuwe webshop gevonden met echt geweldige design laptoptassen tegen normale prijzen.
    Keuze uit verschillende modellen en die weer in diverse kleuren en motieven.

    Het is de moeite waard om een te kijken op http://www.ogiany.com .

    Goreten,

    Luc

      /   Reply  / 
  19. Mark

    Check deze site voor coole accessoires voor de man! Horloges, zonnebrillen, boxers, riemen enz. :http:/www.styled-accessoires.nl

      /   Reply  / 
  20. Guusje

    Eindelijk een webshop waar ze laptoptassen verkopen die er uitzien als een normale tas.
    Ze hebben mooie tassen voor zowel dames als heren in heel veel stijlen.
    Vrouwelijk en elegant maar ook stoere en mannelijke laptoptassen. Allemaal met de hand gemaakt. Ik heb zelf tas Chloe. Een lekkere ruime tas met voldoende ruimte voor persoonlijke spullen.

    http;//www.beaubags.nl

      /   Reply  / 
    1. Dori

      Bedankt voor de super tip. Ik heb 5 minuten geleden ook een laptoptas bij Beau Bags besteld. Ik heb erg zitten twijfelen tussen Chloe en Sofia. Uiteindelijk heb ik de Sofia in het zwart besteld. Als het goed is morgen al in huis. Ik kan niet wachten! Ik ben al zo ontzettend lang opzoek naar de ideale laptoptas.

        /   Reply  / 
    2. maria

      je zal deze side top vinden

        /   Reply  / 
  21. Damestassen

    Mooie laptoptassen voor dames… Ideaal! :-) Shirley

      /   Reply  / 
  22. Davie

    Net even de site van bagzs bekeken, best leuke tassen maar weinig bescherming voor de laptop. Ik heb zelf een laptoptas van het merk http://www.beaubags.nl Dit zijn echte laptoptassen met goede bescherming maar wel met een trendy uiterlijk.

      /   Reply  / 
  23. Laptoptassen Zintuig

    Ik als dame ben het eens met de strekking van dit verhaal. Een laptoptas moet er mooier uitzien. Daarom zorg ik ervoor dat wij mooie laptoptassen in het assortiment hebben. Hebben jullie ook zo’n hekel aan zware tassen?

      /   Reply  / 
  24. fuzhoulundu

    Eindelijk een webshop waar(http://www.celinebag.net ) ze laptoptassen verkopen die er uitzien als een normale tas.
    Ze hebben mooie tassen voor zowel dames als heren in heel veel stijlen.

      /   Reply  / 
  25. fuzhoulundu

    Ik heb laatst een coole laptoptas bij(www.manoloblahniks.net) Een hele webshop met een groot aanbod!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>