H&M LANCEERT VIDEO ‘REWEAR IT’ VAN M.I.A.


De uit Londen afkomstige artiest M.I.A. schreef het nummer ‘Rewear it’ exclusief voor H&M en de World Recycle Week, een initiatief waarmee klanten worden opgeroepen hun kleding te recyclen. Met haar persoonlijke stijl, belangstelling voor duurzaamheid en passie voor het milieu verpersoonlijkt M.I.A. de consument met een maatschappelijk bewustzijn.

Voor de campagne video heeft H&M nauw samengewerkt met choreograaf Aaron Sillis om het gevoel van M.I.A.’s teksten en muziek te vertalen naar dance moves. M.I.A. is te zien samen met een eclectische cast van influencers, muzikanten, dansers en acteurs als Elizabeth en Victoria Lejonhjärta, Fahad Albutairi, Yao Chen en Michaela DePrince; mensen met een passie voor duurzaamheid en een sterke persoonlijke stijl. In deze video komen ze allemaal samen in een dans om het belang van kledinginzameling en recycling te benadrukken.

“World Recycle Week gaat over het omarmen van belangrijke milieukwesties en een wereldwijde fashion movement ”, zegt M.I.A.

Lees ook:H&M gaat samenwerken met Taiwanees modelabel
Lees ook:Elizabeth Jagger zit naakt op vis
Lees ook:Cast Iron beleeft Amsterdam Fashion Week debuut
Lees ook:H&M lanceert Conscious New World kunstproject
Lees ook:Scarlett Johansson en Matthew McConaughey in Street of Dreams

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>