Met dieren in je garderobe een trendy winter tegemoet

Dieren zijn in de mode. Maar vergeet de krokodillentas en bontkraag, en denk eens aan een blouse met luipaardprint of jurk met zebramotief!

De tijgerprint en (nep)bontjas mogen dan al jarenlang met enige regelmaat trendy zijn, de modeontwerpers van nu weten met de dierentrend veel meer creatiefs te doen. Als je het een beetje uitkient, kan je met een half tropisch regenwoud over straat. En dan draag je nog topontwerpers ook, laat webshop My-wardrobe.com zien.

Want wat denk je van een schoen gemaakt van pythonleer, een ketting met een tijgeroog er aan en een badpak vol vlinders (van D&G)? Of een t-shirt met een gorilla (van Christopher Kane, dus gegarandeerd überhip), een metallic tas van slangenleer en een strapless jurk met zebramotief (van Chloé)?

Voor de echte durfals heeft My-wardrobe.com nog veel meer opties. Denk: overhemden en leggings met luipaardprint, een goudkleurige armband met een tijgerkop, of een felroze koffertas van slangenleer. Vooral die laatste optie is niet erg diervriendelijk. Wat dat betreft is dat t-shirt met bavianenkop van Christopher Kane een stuk natuurvriendelijker.

Op de foto: Roze koffertas van slangenleer van Sara Berman

Lees ook:Fashion talk: Luipaarden in de mode
Lees ook:Mode of misser: T-shirt met wolkenprint
Lees ook:Christopher Kane nieuwe ontwerper Balenciaga?
Lees ook:Christopher Kane vreest invloed bloggers
Lees ook:Leggings zijn het zwart voorbij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>