Nieuwe lijn SIS by Spijkers en Spijkers groot succes – Amsterdam Fashion Week

SIS_AFWS11_828Vandaag was een spannende dag voor de tweelingzussen Truus en Riet Spijkers. Na al jaren het succesvolle modelabel Spijkers en Spijkers te runnen, lanceerden ze vandaag hun tweede modelijn, genaamd SIS (van sister). De eerste (zomer)collectie van deze, beter betaalbare modelijn, bleek geïnspireerd door het volkslied ‘Daar was laatst een meisje loos’ en zat vol met maritieme elementen.

De kleuren blauw, groen en wit waren door de gehele collectie te zien. Bovendien gebruikten de zussen prints van schelpen en zeilschepen, terwijl op de speakers het nummer Sail away van Enya te horen was.

Goede items uit de show waren de kenmerkende Spijkers en Spijkers jumpsuits, mooie shorts, draagbare jurkjes en stoere colberts met opgerolde mouwen. Naast typische zee-kleuren, kwam er ook wat zwart/wit en grijs voorbij. Met prijzen tussen de 85 en 350 euro is SIS een zeer goede, breder verkrijgbare variant op het bekende Spijkers en Spijkers label.

Hopelijk loopt het niet meteen storm met deze nieuwe lijn. We vinden het veel te leuk dat de Arnhemse zussen na jaren van afwezigheid weer eens op de Amsterdam Fashion Week showen.

Lees hier het volledige report van de modeshow.

Klik hier voor de foto’s.

SIS_AFWS11_130

Lees ook:Spijkers en Spijkers lanceert eigen online webshop
Lees ook:Spijkers en Spijkers toont nieuwe SIS collectie tijdens Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Succesvolle Barbie modeshow in Bijenkorf
Lees ook:SIS by Spijkers en Spijkers toont circus collectie tijdens Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Backstage bij SIS by Spijkers en Spijkers – Amsterdam Fashion Week

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>