Sterrenparade bij Versace voor H&M show in New York

Uma Thurman, Blake Lively, Jessica Alba en Jennifer Hudson, slechts vier van de vele grote namen, die dinsdagavond de Versace voor H&M show bijwoonden in New York. Nadat de beelden van de collectie de afgelopen weken al vrijgegeven werden op het internet, werd de designercollectie die avond officieel onthuld op de catwalk.

Bekende modellen als Abbey Lee, Natasha Poly, Sean O’pry, Lindsay Wixson en Nederlandse topper Daphne Groeneveld showden de iconische Versace collectie. Een gewone modeshow was het allerminst; zanger Prince en rapper Nicki Minaj zorgden voor een spetterend optreden.

Uit Nederland waren Marc Marie Huijbregts en Daphne Bunskoek, plus een select clubje modejournalisten aanwezig bij de show. Na afloop konden alle gasten de Versace voor H&M collectie aanschaffen. We zijn jaloers! Wij moeten braaf wachten tot de start van de officiële verkoop op 17 november.

Bekijk hieronder alle looks uit de show en de foto’s van de aanwezige celebs.

 

Beeld. hm.com

Lees ook:Daphne Groeneveld in lookbook Versace
Lees ook:Kids centraal bij ST. Girls modeshow Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Grazia PC Catwalk lokt honderden fashionista’s naar P.C. Hooftstraat
Lees ook:Alexander McQueen herdacht tijdens show voor Haïti
Lees ook:Nieuwe campagnebeelden Versace voor H&M

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>