Een onvergetelijke trouwdag hoeft geen vermogen te kosten!

31062Trouwen kan een dure aangelegenheid zijn, en voor veel mensen een reden om lang te sparen voor deze geweldige dag. Toch hoeft dit niet zo te zijn; met enkele handige manieren kun je ongelofelijk besparen op deze dag, en toch het huwelijk hebben waar je altijd al van hebt gedroomd!

Plannen voor de bruidsjurk

Om te beginnen is het belangrijk om een plan op te stellen, maar toch ruimte te laten om in dit plan om flexibel te zijn. Als je de perfecte bruidsjurk hebt gevonden die net buiten budget valt, is het jammer als je je plan niet meer kan aanpassen en de jurk moet missen. Deze jurk hoeft daarbij ook geen fortuin te kosten. Een handige tip is om online te zoeken naar het perfecte model, zoals op de site van de Honeymoonshop. Hier vind je een grote variëteit aan stijlen en heb je een goede prijs- kwaliteit verhouding.

Stel een prioriteitenlijst op

Een andere tip is om prioriteiten te stellen. Hierbij is het van belang om te kijken wat sowieso nodig is voor de bruiloft, en tegelijkertijd af te wegen waar jullie de meeste waarde aan hechten. Willen jullie een bruiloft op een geweldige locatie, dan zal het budget voor andere dingen daar rekening mee houden.

Cateren voor je gasten

Daarbij kun je nadenken over het aantal gasten. Je kunt gaan voor een besloten gezelschap, wat een intieme sfeer creëert, of een groter gezelschap dat een heus, groots bruiloftsgevoel geeft. De catering en drank voor dit gezelschap hoeft ook niet veel te kosten. Je kunt gewoon naar de supermarkt gaan, maar online vind je vaak meerdere, handige budgetopties. Bijvoorbeeld op de site van Drankdozijn is een enorm assortiment te vinden waar je tegelijkertijd makkelijk binnen budget blijft. De site heeft een grote variatie bier, wijn en sterkedranken tot beschikking voor een voordelige prijs.

Naast deze tips, zijn er online allerlei handige tools en lijsten die je af kunt gaan om een geweldige bruiloft te plannen die géén vermogen kost!

Geen reacties // Reageer