Fashion video’s vol tips & tricks

Sta je elke ochtend weer peinzend voor je kledingkast? Een garderobe vol kleding, maar geen idée wat je aan moet trekken? Dan komen de fashion video’s op Fashionlab.nl voor jou misschien handig van pas. In de video’s laten de dames van FashionLab stap voor stap zien hoe je de meest beeldige lookjes kunt creëren.

Wat denk je bijvoorbeeld van een zwartleren rokje met een lichtblauw geknoopt overhemd? Zwart colbertje over de schouders en gaan! Of is de festival look met leren plooirok, transparante top, leren laarsjes en rugzak meer jouw ding? Vervang de rok door een pantalon en gooi een off red jas over je schouders voor een look die meer office proof is.

Hoe dit er allemaal uitziet, bekijk je in de How to style-video. I-de-aal wanneer je geen flauw benul hebt voor welk stijltje je die dag wilt gaan of wanneer je van plan bent om juist een dagje te gaan shoppen voor wat nieuwe musthaves. Het videokanaal barst van de interessante, leerzame en zeer vermakelijke video’s omtrent mode. Dus wil je weten hoe je casual chic de zomer doorgaat, wat mannen het leukste zomer item vinden en waar je in Londen het best kunt shoppen? Neem dan een kijkje tussen de video’s van FashionLab. Wedden dat het niet bij één video blijft?!

Geen reacties // Reageer