Schoenen: update over de laatste trends

14940Ben je ook dol op schoenen, maar wil jij je verslaving eigenlijk een beetje afremmen? We kunnen je gerust stellen: je kunt nooit genoeg schoenen hebben, want hiermee zijn je outfits pas echt helemaal af. We geven hier een overzicht van de meest recente trends op het gebied van damesschoenen en noemen onze favorieten.

Actuele schoenentrends

Belangrijke trends die er momenteel uit springen zijn:

  • Nette loafers, veterschoenen en brogues in wit, grijs en de mooiste pastelkleuren, voor een classy look;
  • Als tegenhanger van de pasteltinten zijn er schoenen en sandalen in opvallend felle kleuren als groen, geel of rood;
  • Bootschoenen en espadrilles met gekleurde, zwart-witte of blauw-witte streepjes die passen bij de sailor trend;
  • Bij de populaire nautische stijl past ook de helderwitte sneaker of veterschoen heel goed;
  • Korte of lange cowboylaarzen van glad leer, bedrukt leer of met perforaties passen weer perfect bij de boho look.

Onze favorieten

Wat ons betreft is dit het moment om nog even een paar mooie dichte schoenen te shoppen waarvan je in het najaar nog volop plezier zult hebben. Wat vind je bijvoorbeeld van de witte McGregor veterschoenen met leren accenten? Deze schoenen zijn sportief en tegelijkertijd 100% classy. Is boho helemaal jouw ding, dan kunnen we de stoere cowboy-enkellaarsjes uit de collectie van Mustang aanbevelen. Je vindt de genoemde schoenen bij Schuurman Schoenen. Is je vakantiegeld alweer op en kun je wel wat korting gebruiken bij het shoppen, maak dan gebruik van de handige kortingscodes.

Beknibbel nooit op kwaliteit

Uiteraard willen we allemaal graag leuke koopjes scoren en niet de hoofdprijs voor een paar schoenen betalen. Wat wel belangrijk is: ga altijd voor schoenen die een goede kwaliteit bieden, want je wilt toch geen blaren of pijnlijke voeten riskeren. De schoenen bij Schuurman Schoenen kun je overigens heel gemakkelijk online bestellen. Bij deze webshop kun je dus met je voetjes op de bank je bestelling doen en ben je zeker van de beste kwaliteit op schoenengebied!

Geen reacties // Reageer