Stoere zomer look voor heren

12836Nieuwe sneakers zijn een must-have voor sportieve mannen. Ze geven je een “coole look” en ze lopen feilloos. Sneakers onder een stoere PME Legend broek maken je hippe outfit af. Ben jij bekend met de laatste trends in sneakermode? De nieuwste modellen hebben duurzame zolen en een gelikte stijl. Deze zomer zijn ze vooral laag. Ze sluiten perfect om de voet en geven steun. Je draagt ze overal!

Een stoere PME Legend broek bij hippe sneakers

Op topmerk sneakers flaneer je soepel op de boulevard of langs het strand. De nieuwste sneakers hebben elastische veters, die meerekken wanneer je erin stapt. Lichte kleuren op dikke vlakke zolen zijn hot! Heb jij dat zomergevoel en wil je er graag top uitzien? Combineer je nieuwe sneakers sportief met een PME Legend broek in een actuele modekleur. Deze duurzame pilotenbroeken zijn authentiek en hebben hun kwaliteit al bewezen. Je kunt er niet omheen, op sneakers en in een PME Legend broek ben je onweerstaanbaar! Gaat jouw voorkeur uit naar een denim jeans of naar een katoenen canvasbroek met veel zakken?

Nieuwe sneakers onder een stoere jeans!

Ben jij die stoere man, die op zoek is naar modieuze sneakers en zomer fashion? Met een stijlvol paar sneakers van Le Coq of van Rieker val je zeker op. Draag die sneakers bij je stoere PME Legend broek. De trends in deze jeans zijn een verlaagde taille aan de voorkant en een normale taille achter. Een lichtblauwe washed vlek over de knieën en natuurlijk veel zakken in deze comfortabele denimbroek. Let op de modieuze lijnen bij de naden van de zakken! PME Legend jeans zijn mooie onverslijtbare broeken. Met een combinatie van topmerk sneakers en een PME Legend spijkerbroek investeer je in een top outfit, die je altijd met plezier draagt. Ga gelijk op zoek naar die stoere combinatie!

Geen reacties // Reageer