Dé zonnebril van SS2016

Net zoals modetrends komen en gaan, zijn ook zonnebrillen aan trends onderhevig. Van clubmaster en aviator tot cateye en ronde glazen; wie er een beetje hip bij wil lopen, houdt de zonnebrillencollecties van de grote modehuizen in de gaten.Van Gucci en Fendi tot Chanel en Céline.

Voor SS2016 mag de zonnebril weer groot en opvallend, iets waar Frans modehuis Chloé feilloos op inspeelt met haar Chlóe Carlina bril. Groot (zeg maar gerust oversized), rond en sierlijk met een seventies touch blijkt de zonnebril een regelrechte hit onder A-listers en influencers. Hoe kon het ook anders met het knappe campagnebeeld dat het label dit voorjaar lanceerde.

Rosie Huntington-Whiteley, Rachel Zoe, Jennifer Lopez lieten al zien fan van het gigamontuur te zijn en ook Nederlandse bloggers als Frederique Bos (Fablefrique.com) en Rebecca Laurey (Raspberry & Rouge) bewezen zich al de trotse bezitters van een Carlina bril. Een absolute zomerhit dus, verkrijgbaar in vijf verschillende tinten.

Heb jij er ook een neusje voor? Kies jij voor een Carlina of wordt het een Carrera?

 

 

Lees ook:Paige Denim werkt met supermodel Rosie Huntington-Whiteley
Lees ook:Jennifer Lopez (42) sexy in badmode-serie Vogue
Lees ook:Jennifer Lopez op podium met enorme Louboutin hak
Lees ook:Jennifer Lopez voor Endless Jewelry
Lees ook:Jennifer Lopez samen met kids in Gucci campagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>