Een modieuze pakjes avond

manfield

Bron: https://www.youtube.com/watch?v=7XUsx1vKqiw

De feestmaand december is weer aangebroken en allerlei feestelijkheden staan weer voor de deur. Een kerstborrel of diner op het werk, de kerstdagen met je dierbaren  en een spetterend oud & nieuw. En natuurlijk niet te vergeten als eerste: pakjesavond! En voor Sinterklaas willen we natuurlijk goed voor de dag komen. Want er zullen ongetwijfeld weer veel foto’s gemaakt worden en daar wil je niet op staan in je pyjama of huispak. Tijd om je feestelijk te kleden dus. We geven je een aantal tips over wat je kunt aantrekken. Niet alleen op 5 december, maar ook voor de nog volgende feestdagen.

Outfit

Een leuk feestelijk jurkje  en een mooie panty doen het altijd goed. Maar probeer deze maand wat meer lef te tonen en net iets meer te overdrijven dan anders. Dus shop vooral die glitters en niet te vergeten een paar hele hoge hakken. Een paar mooie zwarte pumps mét hak zijn onmisbaar. Als je geen fan bent van hoge hakken, moet je je maar bedenken dat je toch het grootste deel van de tijd kunt zitten. En als je niet van een jurkje houdt, is een chique pantalon met een mooie glittertop of blouse met daaronder die sexy zwarte pumps, ook erg mooi. Een andere optie is een mooi rokje met opvallend hemdje en een jasje kunnen ook prima. Kies niet alleen voor een zwarte outfit deze feestdagen, maar pak gerust uit met goud, zilver en andere mooie kleuren. Pailletten, chiquere stoffen en glitters zijn uitermate geschikt nu.

Haar en make up

Besteed ook extra aandacht aan je haar en make-up. Steek je haar mooi op en voeg een leuke accessoire toe, een grote haarknip met glitters of subtiele glinsterende haarschuifjes. Je make-up mag je ook extra aanzetten. Met name als je nog een lange avond uit hebt gepland is het belangrijk dat je make-up blijft zitten tijdens kerst of nieuwjaarsavond.

Sieraden

Een outfit is nooit af zonder mooie sieraden. Stem ze wel goed af op je outfit. Kijk goed naar de kleuren van je outfit en welk soort sieraad het mooiste staat. Draag je bijvoorbeeld een zilveren glitterjurk? Kies dan geen gouden sieraden, maar zilvertinten.

Balans

Met de dresscode voor de kerst is het altijd weer een feest om extra uit te pakken maar zorg wel dat het totaalplaatje in balans is. Je mag nu extra uitpakken en overdrijven, maar je kleding, haar, make-up en sieraden moeten er niet voor zorgen dat je een grote glitterende kerstbal bent.

Deze maand is je kans om fashionable feestelijk voor de dag te komen. Dus laat die complimentjes van je omgeving je ego maar een lekkere boost geven!

Geen reacties // Reageer