Vijf keer trends voor de winter van 2015

7012Met de frisse herfst kunnen we al even wennen: de winter staat weer voor de deur! Wat is er nou leuker aan dit nieuwe seizoen dat je je garderobe weer eens helemaal kunt omgooien? Kleding van vorig jaar of eerder komt tevoorschijn, maar het is ook vast wel weer tijd voor nieuwe trendy kleding. Welke trends zien we deze winter terug in de kledingkast en wellicht ook wel in die van jou? We hebben vijf trends op een rij gezet met items en kenmerken voor de perfecte winterlook van 2015.

Chelsea boots 

Schoenen maken de … vrouw! Één van de belangrijkste onderdelen van je outfit zijn schoenen. Schoenen kunnen namelijk je gehele look bepalen. Heb je een fantastische jurk aan maar is je schoeisel hierbij gewoon tien keer niks? Dan kun je eigenlijk wel inpakken. Komende winter zien we Chelsea boots van bijvoorbeeld Omoda terug in de collecties: stoere, donkerkleurige schoenen met een kleine hak om je look net dat rauwe effect te geven.

Broekpakken 

Boven een paar goede Chelsea boots kun je van alles dragen. Één van de hippe items deze winter is het broekpak die ook perfect bij deze schoenen past. Ga bijvoorbeeld voor een pak in jeansstof of houd het lekker basic met één kleur.

Imitatiebont 

Om je deze winter lekker warm te houden zien we ook dit najaar weer ontzettend veel items gemaakt van imitatiebont in de verschillende collecties. Denk hierbij aan warme jassen en toffe accessoires maar ook zeker aan handige capes en sjaals. Imitatiebont is dé stof van deze winter.

Spijkerjacks met opdruk 

Een ander item dat we terug gaan zien deze winter zijn de rock & roll leren jacks en spijkerjassen met opdruk op de achterkant. Denk hierbij aan kreten, uitspraken en willekeurige woorden. Tof om over je broekpak aan te doen!

De kleur bruin 

Deze winter draait alles om de kleur bruin. Je kunt het zo gek niet verzinnen: van laarzen tot aan jassen, maar ook van sjaals tot aan tassen. Je kunt eindeloos combineren met deze winterse warme kleur. Inspiratie nodig voor het combineren van je nieuwste aankopen? Kijk voor tips op Fashionlab!

Geen reacties // Reageer