Let the summer begin!

Vimodos 4

Mijn zomergarderobe; al enige tijd hangt ‘ie onaangetast in mijn kledingkast, maar daar komt binnenkort ongetwijfeld verandering in. Dan kan ik uit gaan pakken met nieuwe kleuren, prints, materialen en pasvormen in de stijl van mijn favoriete zomertrends.

Uiteraard heb ik al wel wat geëxperimenteerd met Oosterse invloeden in mijn looks. Ik heb de nodige Schotse ruit reeds in mijn outfit verwerkt. En ook heb ik inmiddels een dag in brede strepen geparadeerd.

Toch was het allemaal ‘nét niet’. Vanwege het weer moest ik looks dragen met vestjes, sokken in mijn schoenen en een extra shawl en zo waren ze nou juist niet bedoeld. Het ontbrak telkens aan één ding: zon!

Gelukkig zien de weersvoorspellingen er voor juli rooskleuriger uit. Eindelijk mogen mijn bloemenprints uit de kast, kan mijn favoriete cropped top van stal en zullen mijn denim shorts (met etnische print) het daglicht zien.

Tijd voor blote, gebruinde benen, wilde blonde lokken, zomerse hoedjes, zonnebrand- en brillen, sierlijke slippertjes en een pols vol kleurrijke armbandjes. Let the summer begin; ik ben er (meer dan) klaar voor!

(Tess voor Vimodos)

Lees ook:Fashionblog is Back on Track!
Lees ook:Column: stoppen met shoppen
Lees ook:Kijk in de kledingkast van Mel-Inc
Lees ook:De kooischoen van YSL
Lees ook:Over-knee laarzen: ja of nee?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>