De nieuwe espadrille is verrassend hip

Vorig jaar maakte de espadrille schoen al zijn comeback en ook dit voorjaar en zomer 2010 slaan we hem niet over. Veel designers en schoenenfabrikanten hebben dit jaar de touw-zool van de originele espadrille als uitgangspunt genomen en deze verwerkt in hun ontwerpen.

Zo zien we pumps met hakken van touw, sleehakken die deels touw, deels suède of leer zijn, zelfs sneakers met touwzolen en is de traditionele espadrille verrassend veranderd. Ook is de canvas- bovenkant niet langer een vaststaand gegeven.

Leer, suède en nylon maken de nieuwe espadrilles spannend en zeer modieus. Wacht niet op de zomer om deze beauties te dragen, maar combineer ze in het voorjaar met de nieuwe Chino of een trenchcoat jurk voor een casual of city look.
Schoenen: Gaimo, 3Suisse, Topshop, L.A.M.B.
Kleding www.netaporter.com

Meer info over deze schoenentrend? Zie deze website.

Door: Cynthia Nieuwendijk

Lees ook:Zo draag je deze zomer espadrilles
Lees ook:LIZZY VAN DER LIGT X FABIENNE CHAPOT: EEN MATCH MADE IN SPACE
Lees ook:The Chino is back!
Lees ook:Mart Visser: Haute couture in een modern confectie jasje
Lees ook:De geruite jurk anno 2009

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De nieuwe espadrille is verrassend hip

  1. Laura

    Mooi en lekker zomers!

      /   Reply  / 
  2. Jen

    In 2011 is de espadrille er ook weer bij! :) Voor dames met brede voeten heeft Duo ook een aantal leuke kleurrijke exemplaren, mét sleehak :D Ik vind vooral de turkooise en de felblauwe gaaf voor van de zomer :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>