Een vlinderdas voor vrouwen: hot or not?

Wat vinden jullie van een vlinderdas voor vrouwen? In eerste instantie dacht ik direct nee! Niet mooi bij mannen, dus al helemaal niet bij vrouwen. Maar bij het zien van dit wollen exemplaar van Lark moet ik bekennen dat ik toch lichtelijk van mening verander. Best leuk toch? Zeker tijdens de kerstdagen.

De Amerikaanse Glamour blogde al eens over het feit dat vrouwen in Reykjavik dol zijn op vlinderstrikken. En volgens de Ijslandse dames zou de trend snel overwaaien naar New York en Parijs. Wat denken jullie? Blijvertje of niet?

Lees ook:Bugaboo kinderwagen met ‘Love Marc’ printje!
Lees ook:Weeeeeeeer een lekker zomergeurtje
Lees ook:Mode om de man te laten smelten
Lees ook:Kate Moss niet best gekleed
Lees ook:Ideetjes voor Vaderdag

1 Reacties // Reageer

One thought on “Een vlinderdas voor vrouwen: hot or not?

  1. Magali

    Leuk, maar niet in combi met strak in het pak. Meer een overhemd met ruches kortere mouwen en een leuke rok knielengte, zoiets! :p

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>