What to wear

De feestdagen staan voor de deur, en deze gaan gepaard met het grote dilemma: Wat moet ik aan?! En met al die verschillende dress-codes, kan dit nogal voor grote problemen zorgen. Één kerstoutfit is vandaag de dag niet meer voldoende. Om alvast wat inspiratie op te doen hier een klein overzicht.

 

Black Tie 

Rokken met veel volume en een hoog glitter en glamour gehalte doen het dit jaar erg goed. Gecombineerd met een goed stel killer heels, en niet te vergeten een paar kleine accessoires.

 

Company Party 

Chique maar niet te uitbundig. Je moet tenslotte je professionele uitstraling behouden. Een simpel (zwart) jurkje, met een paar kleine accenten is al voldoende.

 New Year's Gala 

De welbekende Little black Dress, met veel opvallende accessoires in metallic kleuren. Dit zorgt gegarandeerd voor een echte ‘drama' look. En zoals je ziet, zijn hooggehakte pumps geen must tijdens deze feestelijke avond.

 Party Hopping 

Ga je op een avond naar verschillende party's, dan moet jou outfit aan heel wat eisen voldoen. Het moet je beschermen tegen de kou van buiten, en het moet een hoog mix en match gehalte hebben, zodat je niet overdressed of underdressed op een van de feesten verschijnt.

Holiday toast 

Creëer de perfecte balans tussen casual en feestelijk. Match jou skinny jeans met een chique top en een paar fijne ballerina's.

Celebration at home 

Kies voor een volwassen nette look, met een knipoog naar comfort. Vergeet de ultieme kerstkleuren groen en rood, en kies voor ijzige metallic kleuren of diepe ‘jewel' accenten.

 

Lees ook:Metallic in de mode
Lees ook:Nieuwe Party Collectie Josh V verkrijgbaar
Lees ook:Kick off your heels…..
Lees ook:JOSH V lanceert nieuwe Party ’15 collectie en breidt uit naar acht landen
Lees ook:AIFW: Mada van Gaans mooi maar ook voorzichtig

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “What to wear

 1. Gabb

  Wat leuk! Leuk bij elkaar gezocht. Super site btw, wist niet dat deze site bestond. Ben bezig met een werkstuk over mode en kwam via een zoeksite bij deze site terecht!

  Bedankt!

    /   Reply  / 
 2. marieke

  Bedankt voor je enthousiaste reactie! En succes met je werkstuk.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>