De musthave van dit seizoen: zwart toiletpapier

Vorige week las ik al in The New York Times over de musthave van dit seizoen: the little black roll. Ze bedoelden hiermee geen gezellige haarrol op het hoofd van een mooi meisje, maar zwart toiletpapier. ‘Negeren’ dacht ik dapper. ‘Gewoon negeren, zwart toiletpapier? Daar ga ik niet over bloggen. Ik vind het goor’. Maar nu de britse The Guardian er vandaag ook een artikel aan wijdt, moet ik wel. Want het is een musthave. Jakkes.

De schuld van dit alles is het merk Renova dat het zwarte toiletpapier produceert. Ze hebben een of andere agressieve marketingmanager in de arm genomen die het toiletpapier overal probeert te slijten.

Dat lukt hem behoorlijk goed. Het is al veelvuldig gespot in de hippe nachtclubs van New York, Londen en in Amsterdam heb ik het vorige week ook al een keer zien hangen.

Zwart toiletpapier? Waarom? Het is mij na het lezen van die twee artikelen nog niet duidelijk wat het nut hiervan is. Tuurlijk kleurt het papier mooi bij een little black dress (alsof ons dat in een toilethokkie wat kan schelen) en is het duur en exclusief. Maar toch, geen idee.

Dus bereid je er maar op voor. Het is per slot van rekening de musthave van dit seizoen. Wat vinden jullie hiervan. Is ‘t cool of is ‘t niets?

Lees ook:Nieuwe Party Collectie Josh V verkrijgbaar
Lees ook:Victoria Beckham ontwerpt jurk van toiletpapier
Lees ook:Kijk in de kledingkast van Thérèse Boer
Lees ook:Fashion forward: Wit is het nieuwe zwart
Lees ook:Fiona Hering ontvangt eerste paar Black Label schoenen

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “De musthave van dit seizoen: zwart toiletpapier

 1. Melissa

  Geef mij maar roze. Wat is de bedoeling van dat zwart; camouflage?!

    /   Reply  / 
 2. Sandra

  Ik vind het supergaaf. Ik heb er zelf één op mijn zwart/wit toilet, als decoratie staan. Helaas kan je het niet in de supermarkt kopen.

    /   Reply  / 
 3. natasja

  best mainstream, zag het zelfs al in deventer…

    /   Reply  / 
 4. Jeanne van Gastel - Vermeeren

  Beste mensen,
  Ik ben zeer geinteresserd in zwart toiletpapier en wel om reden dat onze schoondochter bijna alles al in zwart heeft kunnen kopen.(haar favoriete kleur zelf de wieg wordt zwart laquée)
  Ze is 18 maart jarig; ik zou het fijn vinden haar te kunnen verrassen met een paar rollen(zelfs in cadeauzak zoals ik in de Telegraaf van za.18.02.2007 las)
  Mijn adres is: Kraaienbosstraat 36
  2360 Oud Turnhout België
  Mag ik binnekort een antwoord, zodat een en ander nog op tijd kan zijn.
  Met dank en vriendelijke groet,
  Jeanne van Gastel

    /   Reply  / 
 5. visschedijk totaal

  U kunt het zwarte toiletpapier inmiddels bij Visschedijk bestellen.Ook de Hanos heeft het inmiddels opgenomen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>