Lingeriemerk Triumph opent eerste winkel in Amsterdam

unnamed(14)Lingeriemerk Triumph heeft op donderdag 21 september haar 9e winkel in Nederland geopend. De winkel is gevestigd op de populaire Kalverstraat 43 en is hiermee ook de eerste winkel in Amsterdam.

In de winkel met twee volledige etages en in totaal zo’n 300m² winkeloppervlakte, zijn de merken Triumph, Triaction by Triumph, Essence en sloggi aanwezig. De reguliere collectie en bewezen bestsellers zoals Amourette, zijn in het assortiment opgenomen, net zoals de nieuwste AW17-seizoensartikelen van de segmenten Shapewear, Seduction, Beauty-Full, Modern Classics, Everyday en Homewear.

Lees ook:Reebok Classics opent winkel in hartje Amsterdam
Lees ook:M.A.C opent nieuwe counter in de Bijenkorf
Lees ook:Hema Beauty shops geopend in Amsterdam en Haarlem
Lees ook:TRIUMPH PRESENTEERT ARTY SENSATION PORTRETTEN
Lees ook:SIGNEERSESSIE JOHAN CRUIJFF IN DE BIJENKORF AMSTERDAM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>