Bastiaan van Schaik lanceert schoenenlijn

unnamedIn navolging van het succesvolle boek “Dress to Impress” lanceert Bastiaan van Schaik zijn eerste schoenenlijn “BvS Edition #1 x Eureka Shoes”. Met de limited edition schoenenlijn brengt Bastiaan van Schaik de tips uit zijn boek direct in de praktijk. Volgens Van Schaik zijn schoenen enorm belangrijk in het afstijlen van een look.

Simpel en elegant met een knipoog!
Bastiaan heeft gekozen voor een zwarte, simpele en elegante schoenenlijn bestaande uit een laars met hoge hak, een pump, een kitten heel en een ballerina: de vier basismodellen die iedere vrouw volgens Bastiaan in haar kast moet hebben voor op de werkvloer. Een opvallend detail in de BvS #1 Edition x Eureka Shoes is de hot pink kleur aan de binnenzijde van de schoenen. Ook is er een stijlvolle heuptas aan de collectie toegevoegd om elke look helemaal af te maken.

De collectie is ontworpen in samenwerking met Eureka Shoes, een jong merk in de Nederlandse markt dat van origine uit Portugal komt. Het merk heeft naast 30 mono-brandstores in Portugal, een winkel in Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. In Nederland is het merk online verkrijgbaar via www.eurekashoes.com en in de Eureka Shoes winkel in Stadshart Amstelveen.

“Eureka Shoes staat voor ambacht en heeft een collectie die elegant, vernieuwend en een tikkeltje brutaal is. Daarnaast is het een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar schoenen produceert, ook voor high end merken. Dat zie je terug in de kwaliteit van de schoenen en is ook een van de redenen waarom ik ervoor heb gekozen de BvS Edition #1 schoenencollectie in samenwerking met Eureka Shoes te doen”, aldus Bastiaan.

“We zijn ontzettend trots dat we samen met Bastiaan zijn eerste schoenencollectie op de markt brengen. Gezien Bastiaans uitgesproken mening over mode, zijn gevoel voor stijl en kwaliteit, zien wij in hem de perfecte partner voor de lancering van de BvS Edition #1 x Eureka Shoes collectie”, aldus Lyddia Roy, mede-eigenaar van Eureka Shoes over de samenwerking met Van Schaik.

De BvS Edition #1 x Eureka Shoes is vanaf 26 juli online via www.eurekashoes.com en in de Eureka Shoes winkel in winkelcentrum Stadshart Amstelveen verkrijgbaar.

Lees ook:Stadshart Amstelveen breidt winkelaanbod uit met Eureka Shoes
Lees ook:Eureka Shoes en Edgar Davids lanceren limited edition schoen
Lees ook:Stadshart Amstelveen lanceert nieuwe campagne ‘Unexpected Shopping’
Lees ook:Bastiaan van Schaik gaat het weer presenteren
Lees ook:Jackie magazine viert 50ste editie met Bastiaan van Schaik als nieuwe hoofdredacteur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>