Shop bij VintyKids en VintyWoman

De leukste 2e hands babykleding en tweedehands dameskleding koop je bij VintyKids en VintyWomen. De kledingstukken zijn eerder gedragen, maar als eigenaar merk je daar bijna niets van. Er wordt voor gezorgd dat alle aankopen in perfecte staat bij klanten terecht komen voor een optimaal gebruik. Je kinderen en jij genieten nog vaak van de aantrekkelijke koopjes die je wist te scoren. Het geeft een kick om de kleding uit het brede assortiment aan topmerken te dragen voor weinig geld. Samen met de rest van de kledingkast mix en match je er veel op los om verrassende outfits te maken.

vk001

Natuurvriendelijke kleding en snel geleverd

Bij letterlijk alles wordt stilgestaan voordat de bestelling aan afhandeling toe is. Met alle aandacht verwisselt de kleding van de ene eigenaar naar de volgende. Doordat het assortiment bestaat uit tweedehandsartikelen beleven meerdere eigenaren plezier aan hetzelfde kledingstuk. Ondertussen krijgt de natuur wat bescherming. Er hoeven minder snel nieuwe jassen of broeken gemaakt of weggegooid te worden. Alle kleine beetjes helpen, dus met ieder verkocht artikel gaat het weer meer de goede kant op. Je draagt de outfit toch met een prettiger gevoel wanneer je weet dat er geen zinloos stukje natuur verloren gaat. Als geen ander weet VintyKids en VintyWomen dat kopers zo snel mogelijk van hun nieuwe aanwinst willen genieten. Vandaar dat het kort duurt voordat je de levering ontvangt. Op de websites vind je professionele foto´s van de kledingstukken. Via deze afbeeldingen kun je voordat je de artikelen koopt al zien dat ze van goede kwaliteit zijn. De vaste lage prijzen maken het altijd een feestje om te winkelen. Deze VintyKids shop verkoopt ook kinderkleding.

Geschikt voor moeders en kinderen

De kledingmerken belanden pas in het assortiment na een zorgvuldige selectie. Alleen kleding dat nog in opperbeste staat verkeerd wordt aangeboden op de websites. Zo ben je zeker dan je altijd een goed product krijgt opgestuurd en ouders van jonge kinderen krijgen de garantie dat de kleding tegen een stootje kan. Ondertussen blijven de prijzen nog steeds betaalbaar. Ideaal, want iedere ouder weet dat de jongens en meisjes groeien als een speer. Naast kopen kun je op beide platformen ook verkopen. De fotografie, versturing en afhandeling wordt geregeld. Het enige wat je hoeft te doen is de kleding op te sturen in een verzendtas die je gratis kunt aanvragen. Lekker winkelen en verkopen in de shops voor jezelf en de kinderen doe je dus bij Vinty.

Geen reacties // Reageer