Stadshart Amstelveen introduceert gratis parkeren

unnamed(7)Stadshart Amstelveen introduceert vanaf vandaag de eerste twee uur gratis parkeren in de Schouwburggarage. Bezoekers die in het bezit zijn van de Personal Shopping Card kunnen nu dus dagelijks met flinke korting parkeren. De eerste twee uur gratis parkeren geldt alleen voor de Schouwburggarage en is voorbehouden aan bezitters van een Personal Shopping Card die door middel van de barcode goedkoper kunnen parkeren. Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl

Lees ook:Fashion brand Costes opent vestiging in Stadshart Amstelveen
Lees ook:Stadshart Amstelveen lanceert nieuwe campagne ‘Unexpected Shopping’
Lees ook:Modeketen ZARA nu ook in Amstelveen
Lees ook:Danie Bles lanceert personal shopping service Maison365,
Lees ook:MODE MARCHÉ 7 OP AMSTERDAM INTERNATIONAL FASHION WEEK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>