Deens modelabel Envii opent eerste winkel in Nederland

unnamedNederland is pas het derde land – naast Denemarken en Noorwegen- waar Envii een winkel opent. Het afgelopen jaar kreeg Envii diverse verzoeken vanuit Amsterdam om een winkel te openen in de hoofdstad.

Anne Munk (CEO) zegt daarover: “Omdat Envii goed bij Nederland past, en in het bijzonder bij Amsterdam hebben we besloten om hier wat mee te doen. Amsterdam is een zeer spannende stad, vergelijkbaar met Kopenhagen, waar Envii gevestigd is. Ook in mode en stijl zien veel overeenkomsten tussen meisjes uit Kopenhagen en Amsterdam. Voor ons was dus juist Amsterdam een voor de hand liggende plek om met Envii dit nieuwe Nederlandse avontuur te beginnen. We zijn trots op onze nieuwe winkel en we zijn erg blij met de locatie in de Hartenstraat. Amsterdam wordt de eerste stad buiten Denemarken waar we een eigen winkel openen, en daarom voelt het extra spannend. Envii is exclusief gevestigd in Denemarken met eigen winkels en een webshop, en een shop-in-shop in Oslo. We hebben grote verwachtingen voor Amsterdam, en hopen dat de winkel en het merk goed ontvangen wordt.”

Over Envii
Envii werd in 2009 opgericht in Kopenhagen en richt zich op jonge vrouwen, die zich willen kleden volgens de laatste trends, tegen een betaalbare prijs. De doelstelling van het Deense label is om modetrends op een innovatieve manier te vertalen naar stijlvolle items met een licht zoete touch. Met eigentijdse collecties bewijst envii dat je tegen een betaalbare prijs de coolste items van het moment kan dragen. De collecties van Envii zijn vrouwelijk met een sportief randje, met jongensachtige elementen voor het contrast. Prints komen in iedere collectie terug en maken elke casual looks direct speelser.

De Collectie nu in winkel: Kiss & Tell
The Envii High Summer 2017 collectie is geïnspireerd op het ultieme vakantiegevoel.

Envii adres:
Hartenstraat 9, Amsterdam

Lees ook:Tweede COS winkel geopend in Amsterdam
Lees ook:Burberry Store geopend in P.C. Hooftstraat Amsterdam
Lees ook:SAMSØE & SAMSØE opent eerste winkel in Nederland
Lees ook:Hema Beauty shops geopend in Amsterdam en Haarlem
Lees ook:Dept opent winkel in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>