JOSH V lanceert unieke ‘fit & wait’ service voor online shopper

unnamedMet een aantal innovaties is het jaar voor fashion- en lifestylelabel JOSH V veelbelovend van start gegaan. Op www.JOSHV.com is het vanaf heden mogelijk om nieuwe bezorgopties te selecteren, waarbij levering binnen drie uur en de optie om verschillende maten te passen aan huis terwijl de bezorger wacht, centraal staan.

Met haar focus op constante optimalisatie van de customer experience, timmert JOSH V hard aan de weg op het gebied van e-commerce. Logistieke veranderingen, in het teken van snelle leveringen en een sublieme klantenservice zijn, volgens E-business manager Bob Jaspers Focks, logische stappen om in te spelen op nieuwe trends en ontwikkelingen.

THUIS PASSEN TERWIJL DE BEZORGER WACHT
“Consumenten willen tegenwoordig hun bestelling zo snel mogelijk in huis hebben en daar willen we op inspelen”, aldus Bob. “Met de zogeheten ‘special delivery’ functie duurt het moment van bestellen tot aan het leveren aan huis nooit langer dan drie uur”. Een verlengde hiervan is de ‘deluxe delivery’ optie, waarbij een bezorger, strak in pak, meerdere maten aan huis levert, welke ter plekke gepast kunnen worden.

HOE HET WERKT
Het is een unieke extra service, die JOSH V vooralsnog alleen in- en rondom Amsterdam aanbiedt. Een dame bestelt maat S, waarna een bezorger ook maat XS en M bij zich heeft. Vervolgens heeft de klant de mogelijkheid om gelijk te passen en de juiste maat te houden, terwijl de bezorger twintig minuten wacht. Voorfinanciering van meerdere maten is niet nodig, de consument betaalt enkel bezorgkosten en retourneren is overbodig.

Lees ook:LINCHERIE LANCEERT EEN REVOLUTIE IN DE PASKAMER:
Lees ook:BeautyGloss en Josh V lanceren #BGxJV dress
Lees ook:Josh V lanceert ‘The TWELVE 2.0 Collection’
Lees ook:VanHaren start verkoop kleine schoenmaten (vanaf maat 35)
Lees ook:Een maatje kleiner S.V.P

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>