Ace & Tate opent nieuwe vestiging aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam

Het Amsterdamse brillenmerk Ace & Tate is als een razende aan het groeien na succesvolle openingen in Nederland, Duitsland, België, Denemarken en Zweden. De fysieke winkels zijn een logische extensie van hun online-first formule. Met twee winkels in Amsterdam is het nu tijd voor een derde vestiging in de Nederlandse hoofdstad.

De nieuwe Ace & Tate winkel opent zijn deuren op 16 februari, en bevindt zich op de Haarlemmerstraat 70 in Amsterdam.

Het interieur van de winkel is geïnspireerd op Willem Sandberg, die als grafisch ontwerper, typograaf en toonaangevend directeur van het Stedelijk Museum (1945-1963) het kunstklimaat in Amsterdam heeft weten vorm te geven. Hij maakte de kunstwereld toegankelijk voor het grote publiek en vond dat een museum diende om richting te wijzen.

Lees ook:Ace & Tate opent flagship store in Amsterdam
Lees ook:Ace & Tate opent flagshipstore in Maastricht
Lees ook:Eyewear brand Ace & Tate opent tweede flagship store in Utrecht
Lees ook:Ace & Tate lanceert Creative Fund
Lees ook:Ace & Tate gaat samenwerking aan met de Bijenkorf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>