Coole kids webshop: Miniverse

kommeeopnaarminiverse72dpi.140913Stap in de wereld van Miniverse, een nieuw online ‘one-stop-shopping-platform’ voor kinderen van new born tot 8 jaar. Dé oplossing voor (drukke) moeders die door een veelheid aan kindermerken en -webshops niet goed meer weten wáár ze moeten zijn en wát ze moeten kiezen. Op Miniverse.nl vind je niet alleen de nieuwste fashion, maar ook de mooiste kinderkameraccessoires en het leukste speelgoed van het universum! Naast een zorgvuldig gecureerd aanbod van meer dan 75 merken, presenteert Miniverse ook haar private label. Miniverse werkt als een webshop en magazine in één: niet alleen vind je er de mooiste spullen, ook staat het boordevol tips en is het de ideale plek voor het vinden van cadeautjes voor je mini’s en hero’s!

Miniverse adviseert en inspireert moeders van kinderen in de leeftijd van 0 tot 8 jaar en helpt hen om kleding te kopen in smaakvolle combinaties van een mix aan merken. Miniverse is specialist in het samenstellen van looks, voor elke leeftijd. Het online platform fungeert hiermee als compacte gids en presenteert de mooiste, leukste en gekste gecureerde items bij elkaar; of het nu om kleding, speelgoed of interieur gaat. Miniverse weet precies wat de belevingswereld is van bijvoorbeeld een meisje van 2,5 of een jongen van 7.

Daarnaast vind je op de site een bijzondere online Style Service, die te vergelijken is met een personal shopper. Na het invullen van een korte vragenlijst en het aangeven van specifieke wensen en voorkeuren voor kleding, worden door de stylisten van Miniverse een of meerdere sets samengesteld en toegestuurd. Geen gezeul met kinderen door winkels, skip the shopping! Wat je mooi vindt hou je, en de rest stuur je kosteloos terug.

Ook geeft Miniverse tips over welk speelgoed goed is voor de ontwikkeling en leeftijd van je kind. En zoek je iets om de regenachtige herfstdagen door te komen dan vind je op de DIY pagina, de fijnste knutsel- en doetips.

Lees ook:kleertjes.com lanceert vijfde editie magazine
Lees ook:Antoine Peter ontwerpt capsule collectie voor kids
Lees ook:Bol.com verkoopt baby- en peuterkleding
Lees ook:Moeders, geen excuus voor onmodieuze kinderen
Lees ook:Liza Sips lanceert MommyProof.TV

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>