Jong talent Ebby Port bij Kiki Niesten Maastricht

Tijdens FASHIONCLASH Maastricht zet Kiki Niesten dit jaar jong modetalent in de etalage. Letterlijk. Van 30 juni t/m 7 juli etaleert én verkoopt ontwerpster Ebby Port een gedeelte van haar collectie. Speciaal voor FASHIONCLASH wordt de etalage met Ebby’s collectie ingericht – de optimistische jurken en blouses zijn in de winkel aan de Stokstraat 32 te koop.

In de etalage is de nieuwe collectie van Ebby te zien. Vanuit het actuele thema Heritage, kijkt Ebby naar haar eigen verleden. Getiteld “en wat als ik je nodig heb”, omvat haar collectie voor zomer 2017 een verleden van strikken, ruches en streepjes. Zelf ontwikkelde prints staan wederom centraal in de collectie.

Kiki Niesten: “De collectie die Ebby Port maakt, sluit heel aardig aan bij onze winkel. Ik ondersteun haar talent graag! Haar gevoel voor stoffen en prints overstijgt het academische gehalte van de kleding van veel startende ontwerpers.”

Over Ebby Port
Ebby Port (1988) is een ontwerpster uit Geleen, die na vele omzwervingen via Rotterdam en Brussels zich heeft gevestigd in Sittard. Terug in Limburg, omdat ze zich daar het prettigst voelt. Door middel van zeefdruktechnieken ontwikkelt Ebby haar eigen stoffen en prints. Eerder campagnebeeld van Ebby werd gebruikt voor het art-work van de Cologne Fashion Days en mocht zij haar collectie presenteren tijdens de Design Market in Praag.

Over Kiki Niesten
Al vroeg herkende Kiki Niesten de kwaliteit van labels als Prada en Marni en introduceerde zij deze merken bij haar clientèle. Liefhebbers hebben haar winkel in de Maastrichtse Stokstraat leren kennen als een even eigenzinnig als gepassioneerd adres voor de grote collecties in de hedendaagse mode: van Céline en Balenciaga tot The Row en Dries van Noten. Kiki Niesten combineert een scherp oog voor de actualiteit van het modebeeld met een sterk ontwikkelde persoonlijke smaak.

FASHIONCLASH Festival
FASHIONCLASH is een internationaal en interdisciplinair cultuurfestival dat mode als uitgangspunt heeft. Van 30 juni t/m 3 juli presenteren meer dan 150 veelbelovende talenten uit binnen- en buitenland zich op diverse locaties in Maastricht. Middels modeshows, exposities, een designer market, theater en dans performances, lezingen, workshops, fashion films en meer biedt het spraakmakende festival een unieke mode-ervaring voor iedereen.

kikiniesten.nl

Lees ook:Kiki Niesten opent archief winkel in Amsterdam
Lees ook:Topmodel Saskia de Brauw te gast in Kiki’s moderadio
Lees ook:FASHIONCLASH Festival / 11-14 Juni 2015
Lees ook:Kiki’s stocksale
Lees ook:Doe mee aan de FashionClash fotowedstrijd en win €500,- shoptegoed!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>