Frank de Boer en Van den Brom openen Gassan Boutique P.C. Hooftstraat

Gassan heeft donderdag 21 mei onder grote belasting een de Gassan Boutique geopend aan de P.C. Hooftstraat 84.

Frank de Boer en John van den Brom hebben onder toeziend oog van Debora Huisman-Leeser en David Bijlsma het lint doorgeknipt en daarmee de boutique officieel geopend.

Onder het genot van een cocktail verzorgd door Rémy Martin proostte de familie Leeser samen met de genodigden op de opening van deze stijlvolle boutique die internationale allure uitstraalt en tegelijkertijd een intieme ambiance biedt zoals van een familiebedrijf mag worden verwacht. De unieke combinatie van de collecties wordt gepresenteerd in smaakvol gekozen meubilair dat ieder juweel of horloge een eigen podium biedt.

Naast de prachtige juwelen van Choices by DL, Gassan 121 en Gassan Fine Jewelry presenteert Gassan de internationale collecties van topmerken zoals Al Coro, Carrera y Carrera, Leo Pizzo, Schaffrath en Utopia. Naast de juwelencollecties zijn er bijzondere horlogemerken verkrijgbaar zoals Audemars Piguet, Longines, Rado, Richard Mille en Vacheron Constantin.

Behalve dat de aanwezige gasten konden genieten van al het moois op juwelen- en horlogegebied werden in het souterrain de smaakpapillen verwend met heerlijke wijnen van de Gouden Ton in combinatie met exquise hapjes verzorgd door Food Fantasies.

Lees ook:Rolex Boutique Amsterdam geopend
Lees ook:Costes opent nieuwe boutique in de Kalverpassage
Lees ook:Stieglitz opent eerste boutique
Lees ook:Costes opent twee nieuwe boutiques in Arnhem
Lees ook:Claes Iversen lanceert webshop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>