MOAM voor HEMA collectie weer verkrijgbaar

MOAM voor HEMA vloog als warme broodjes rookworst over de toonbank; in de eerste 24 uur waren al veel items uitverkocht. Publieksfavorieten als het colbert, de pantalon, bomber en rookworstenshirt waren binnen enkele uren niet meer verkrijgbaar. Ook de little black dress en het gebreide vest waren enorm in trek. Vanaf vandaag zijn de bomber, de blazer en de pantalon weer verkrijgbaar in de filialen en online via hema.nl.

,,Maandenlang hebben we aan de collectie gewerkt en we waren dan ook behoorlijk zenuwachtig naar de reactie van de consument. Maar dat de collectie zo snel zou uitverkopen overspoelt zelfs onze stoutste verwachtingen. We zijn ontzettend trots op de positieve reacties en hopen dat de consument er net zo blij mee is, als wij!” aldus initiator Martijn Nekoui.

De designcollectie MOAM voor HEMA is de perfecte basis voor de Nederlandse garderobe. De tijdloze items ogen clean en slouchy, maar zijn uniek door verfijnde details, bijzonder lijnenspel en mooie stoffen. Een vertrouwde en comfortabele collectie voor de Nederlandse consument. De collectie is vervaardigd door de vier designers van het collectief MOAM en is reeds te koop in meer dan 280 filialen door heel Nederland.

Het designcollectief MOAM voor HEMA is samengesteld en gecoacht door initiator Martijn Nekoui en bestaat uit mode alumni Dewi Bekker, Sanne Faber, Julie de Ruijter en Tess van Zalinge. De afgelopen maanden zijn zij wekelijks begeleidt door coaches Frans Ankoné (Avenue en Vogue), Peter Leferink (head design AMFI) en Mariette Hoitink (HTNK, Jeans School). Ook grote namen uit de Nederlandse mode-industrie, zoals Frans Molenaar en Claes Iversen hebben het collectief bijgestaan met advies.

Lees ook:MOAM voor HEMA launch groot succes
Lees ook:Moam collectie met rookworst T-shirt 29 september in de winkel
Lees ook:Nieuwe MOAM voor HEMA collectie volledig in kerststijl gelanceerd
Lees ook:MOAM voor HEMA 2015
Lees ook:MOAM voor HEMA is terug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>