La Perla opent boutique in Amsterdam

Vanaf vrijdag 19 september 2014 opent La Perla officieel haar deuren in Amsterdam. De boutique aan de P.C. Hooftstraat 55 is ingericht naar het nieuwe concept van het luxe Italiaanse lingeriemerk. De uitstraling van de boutique is open en fris en het meubilair versterkt de mooie compilaties van de collectie en zorgt ervoor dat de ruimte goed overzichtelijk is. Onbeperkte persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel, de paskamers zijn ruim, bedekt met zachte vloerbedekking en grote spiegels waardoor het comfortabel is om lingerie te passen.

Naast de uitgebreide mannen en vrouwen collectie op begane grond, heeft de boutique nog een eerste verdieping die zeer intiem is ingericht, deze verdieping verleent tot privé pas sessies, waardoor een vrouw zich geheel in het nieuw kan laten steken. To be the woman, she always wanted to be, innovated, stylish and luxurious.

La Perla Boutique
P.C. Hooftstraat 55
1071 BN Amsterdam

www.laperla.com

 

Lees ook:TOPSHOP TOPMAN opent op 26 februari in Amsterdam
Lees ook:River Island opent winkel in Rotterdam
Lees ook:Saks OFF 5TH opent op 23 november in Amsterdam
Lees ook:Rolex Boutique Amsterdam geopend
Lees ook:FOREVER 21 opent eerste winkel in Amsterdam op 19 april

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>