Tweede vestiging Michael Kors opent in Rotterdam

Goed nieuws voor fashion liefhebbers: donderdag 12 december opent Michael Kors zijn tweede winkel in Nederland. Naast een vestiging aan de PC Hooftstraat in Amsterdam is nu ook het ‘High End Fashion District Rotterdam’ aan de beurt. In dit luxe winkelgebied, op een steenworp afstand van het nieuwe Centraal Station, zijn nationale en internationale topmerken gevestigd als Oger, Coccinelle, Schaap en Citroen, Lui•Jo en Marc Cain.

Shop till you drop
Op nog geen vijf minuten loopafstand van het nieuwe Centraal Station vind je het High End Fashion District Rotterdam. Hier shop je deze maand voor perfecte kerstcadeaus. Door de centrale ligging is het district ook erg geliefd door bezoekers van buiten de stad. Het prestigieuze Hilton Hotel biedt de perfecte mogelijkheid om tijdens het winkelen te genieten van een culinair hapje en drankje, maar ook een luxueuze overnachting tijdens een weekend winkelen behoort tot de mogelijkheden.

High End Fashion District Rotterdam
Rotterdam staat weer op de internationale kaart als fashion stad. Voor designer outfits, modieuze tassen en schoenen van bekende ontwerpers heeft de stad in het verleden geduchte concurrentie gehad van Amsterdam en Antwerpen. High End Fashion District Rotterdam brengt een mooie aanvulling voor modeliefhebbers in Europa. Nieuwe winkels als Schaap en Citroen en COS hebben hun fashionstore dit jaar hier geopend, merken als Marc Cain, Oger, Lui•Jo en Coccinelle zijn al vertegenwoordigd en sinds kort mag Michael Kors aan dit rijtje toegevoegd worden. Voor meer informatie over dit winkelgebied: rotterdamfashiondistrict.nl.

 

Lees ook:The Hague Best groot succes
Lees ook:SISSY-BOY BREIDT SAMENWERKING NS UIT EN OPENT ZES NIEUWE WINKELS
Lees ook:Feestelijke opening H&M Rotterdam op vrijdag 17 oktober
Lees ook:Lil’ Amsterdam organiseert Past Present Parade
Lees ook:Oger Donna en Addy van den Krommenacker slaan handen ineen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>