Maak je op voor een stijlvol festival seizoen!

Festival InspiratieTik Tak, Pacha, Rollende Keukens; de eerste festivals van het seizoen hebben afgelopen weken al plaatsgevonden. Maar.. the best is yet to come.. want er staat nog een heel festival seizoen op je te wachten!

Ben jij van plan komende zomer één van die swingende festivals te bezoeken? Zorg dan dat je festival proof bent met een easy going, maar trendy look.

Fashion.blog zette alvast de hotste festival items op een rij. Want wanneer wij het hebben over zo’n zinderend zomers muziekspektakel denken wij aan: maxirokken, kanten tops, denim shorts, All Stars sneakers, gilletjes en een goede parka voor wanneer het weer plots omslaat.

Vergeet bovendien de accessoires niet, daarmee valt of staat een festival outfit. Denk aan: hoedjes, gekke zonnebrillen, franjetasjes en een pols vol vrolijke armbandjes. Stuk voor stuk items, die je ook nog prima door kunt dragen op ‘gewone dagen’.

Met deze dosis stijlinspiratie kan jouw festivalseizoen niet meer stuk. Enjoy!

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Lees ook:Beauty trend: festival wenkbrauwen
Lees ook:Pacha Festival: de coolste mode-items (FOTO´S)
Lees ook:Accesorize to the Max
Lees ook:Pacha Festival: outfitjes spotten (FOTO’S)
Lees ook:Mode op Lowlands 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>