Forever 21 opent vestiging aan de Kalverstraat in Amsterdam

Forever 21 zal naar alle waarschijnlijkheid nog dit jaar een vestiging openen aan de Kalverstraat in Amsterdam, zo vernam Fashion.blog vandaag uit betrouwbare bron. De Amerikaanse budgetketen zal rond de zomer de deuren openen van het nieuwe pand, dat zowel Kalverstraat nummer 13, 15 als 17 beslaat (zie foto).

Op dit moment zijn in het grote, grijze pand drie verschillende winkels (Outlet, Foot Locker en Cafe Moda) gevestigd. Zij zullen tegen de zomer hun zaakjes op moeten doeken om plaats te maken voor de modeketen.

Forever 21 wil al langer uitbreiden in Nederland, maar zocht geruime tijd naar een geschikt pand. Naast een nieuw filiaal in Amsterdam hoopt het bedrijf  dit jaar tevens nieuwe vestigingen te openen in Rotterdam en Utrecht.

Lees ook:Forever 21 opent eind 2013 eerste winkel in Amsterdam
Lees ook:Forever 21 heeft vandaag haar tweede winkel in Nederland geopend!
Lees ook:C&A-vestiging aan Damrak wordt verbouwd tot flagship store
Lees ook:FOREVER 21 opent eerste winkel in Amsterdam op 19 april
Lees ook:Fashion Museum opent in Fashion Hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>