Modeketen ZARA nu ook in Amstelveen

amstlvn_zara10_1Moesten ZARA-liefhebbers uit Amstelveen voorheen nog afreizen naar de vestigingen in Amsterdam en andere steden. Vanaf vandaag (4 juni) kunnen zij in hun eigen stad terecht voor de mode van ZARA. De Spaanse modeketen opende vandaag namelijk haar deuren in het winkelcentrum van Amstelveen.

Het winkelcentrum genaamd Stadshart Amstelveen heeft onlangs een intensieve re-styling ondergaan, waarbij er vooral werd gekeken naar sfeer, service en aankleding. Met de komst van ZARA zal het winkelcentrum vanzelfsprekend meer bezoekers gaan trekken. De ZARA telt meer dan 2000m² tellen, verdeeld over twee verdiepingen.

Lees ook:Stadshart Amstelveen lanceert nieuwe campagne ‘Unexpected Shopping’
Lees ook:New Babylon Shops & Restaurants geopend in Den Haag
Lees ook:Fashion brand Costes opent vestiging in Stadshart Amstelveen
Lees ook:SOAP TREATMENT STORE opent vijfde vestiging in Utrecht
Lees ook:Stadshart Amstelveen introduceert gratis parkeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>