Webshop AboutYou.nl feestelijk geopend

ABOUT YOU is maandagavond 9 oktober op feestelijke wijze geopend. About You is de eerste webwinkel die het klassieke ‘window shopping’ nu naar een digitaal platform brengt. Actuele modetrends en toonaangevende stijlen gaan samen in een unieke fashion-shop met meer dan 50.000 artikelen van meer dan 500 merken, waaronder Scotch & Soda, Kings of Indigo, King Louis, Levi’s, Nike en Zoe Karssen. Populaire Nederlandse influencers zoals Gregory van der Wiel en Claartje Rose laten je bovendien zien hoe je de nieuwste trenditems kunt dragen en komen met outfit-suggesties in online ‘shop in shop’-etalages.

Een belangrijk element van ABOUT YOU is de gebruiksvriendelijkheid. De app biedt gebruikers een unieke winkelervaring, waarbij de nadruk ligt op een persoonlijke service. Als een gebruiker bijvoorbeeld inlogt, wordt zijn of haar naam op de startpagina weergegeven en krijgt hij of zij gepersonaliseerde suggesties voor fashion-items op basis van eerdere aankopen. De app past de nieuwsbrief en newsfeed ook automatisch aan, zodat ze perfect aansluiten bij de persoonlijke voorkeuren van de betreffende klant. En dankzij het gekoppelde Instagram-account met merktags wordt het nog eenvoudiger om direct te shoppen.

Lees ook:The Body Shop lanceert speciale Christmas gifts
Lees ook:Topshop opnieuw naar Nederland
Lees ook:Kate Moss voor TOPSHOP collectie exclusief bij de Bijenkorf
Lees ook:Hermès winkel geopend in Bijenkorf Amsterdam
Lees ook:Thrift Shop in Amsterdamse Pijp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>