TOM FORD breidt Private Eyewear Collectie uit

TOM FORD breidt zijn Private Eyewear Collectie uit met een exclusieve collectie die hij zelf ook draagt, en speciaal is ontworpen voor brilliefhebbers. De brillen en zonnebrillen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals Indian Buffalo hoorn en Japans titanium.

Er zijn in totaal drie modellen toegevoegd aan de bestaande collectie modellen, die tot nu toe bestond uit elf stuks. Deze collectie van elf werd eerder in april 2016 gepresenteerd om het elfjarige succes van Tom Ford brillen te vieren.

De Private Eyewear Collectie is uitgebreid met de TOM N.12, TOM N.13 en de TOM N.14.

De TOM N.12: Een tijdloos model, gemaakt van donkerbruin- of groen gestreept hoorn, voorzien van het iconische T-logo. Afhankelijk van de lichtomstandigheden kleuren de glazen automatisch donkerder of lichter.

De TOM N.13: een optisch model met een klassieke zachte ronde vorm, verkrijgbaar in donker- of lichtbruin gestreept hoorn.

Tenslotte de TOM N.14: Een optisch model van donker- of lichtbruin hoorn met een vouwbare metalen clip-on en gepolariseerde lenzen.

De nieuwe modellen van de Tom Ford Private Eyewear Collectie zijn vanaf oktober 2017 te koop in de Tom Ford stores en geselecteerde retailers wereldwijd.

Lees ook:Freja Beha halfnaakt in Tom Ford eyewear campagne
Lees ook:De bril als diadeem dragen is geen schande meer
Lees ook:Brillentrend: transparant
Lees ook:Francisco van Benthum ontwerpt brillencollectie voor Specsavers
Lees ook:Handgemaakte brillen van hout zijn hip!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>