Vogue lanceert najaarseditie Vogue Man

Vogue Nederland heeft de nieuwe Vogue Man gelanceerd, in samenwerking met Y by YSL, op donderdag 21 september in Studio 13, met de bijzondere expositie Heroes. De nieuwe editie van Vogue Man staat bomvol helden. Benjamin Clementine bijvoorbeeld, die van dakloze straatmuzikant in Parijs opklom tot winnaar van de prijs voor het beste Britse album van 2015 – een verhaal dat bijna te mooi is om waar te zijn.

Maar ook rapper Yung Nnelg, die het liefst met zijn persoonlijke held – zijn moeder – aan de keukentafel zit. En Jesse Feras Klaver van Groenlinks, die zijn held John F. Kennedy bij toeval ontdekte toen hij als zestienjarige in een kringloopwinkel een boek zag staan met JFK op de rug: hun gedeelde initialen.

‘Kennedy was een visionair,’ zegt hij. ‘Iemand die het had over oorlog en vrede op wereldniveau, in plaats van een bekrompen president als Trump, die alleen naar zijn eigen land kijkt.’ Dat je in de mode ook een held kunt worden zonder groot modehuis op je cv, is te lezen in de interviews met Luke Meier van OAMC en de pas afgestudeerde en nu al met prijzen overladen Rushemy Botter.

En in het profiel dat Fiona Hering schreef over Helmut Lang, misschien wel de meest eigenzinnige en invloedrijke ontwerper van de afgelopen decennia. Verder staat de nieuwe Vogue Man (alweer de vijfde editie) vol met de allermooiste mannenmode: maatpakken, sportswear en good old denim. Alles bestaat naast elkaar en mag gerust gemixt worden, want regels zijn er dit seizoen niet.

Lees ook:Vogue Nederland viert lancering Vogue the Book met covermodel Lara Stone
Lees ook:Vogue Nederland lanceert allereerste Vogue Man
Lees ook:Halle Berry met bob op cover Vogue’s september issue
Lees ook:Tweede editie Vogue Man scoort
Lees ook:Vogue lanceert zomer T-shirt met streepjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>