Wanderlust Amsterdam en Roxeanne Hazes lanceren collectie

Woensdag 13 september lanceerde Wanderlust Amsterdam samen met Roxeanne Hazes een signature-collectie genaamd FAUX. De zangeres stond altijd al een tijd bovenaan het lijstje van het Amsterdamse modelabel om mee te werken. De gezamenlijke collectie bestaat uit vijf items en is vanaf oktober online verkrijgbaar en in geselecteerde winkels.

Een jaar geleden benaderde het Amsterdamse modelabel Wanderlust Roxeanne Hazes (24) of zij een samenwerking aan wilde gaan. Eigenaresse en oprichtster Tahnee de Bruin had de zangeres al een tijdje in haar vizier, en eenmaal samen bleek dat de twee ontzettend veel gemeen hadden. Dit resulteerde in een collectie bestaande uit vijf items; een faux fur bomberjacket, een hooded sweat dress, twee t’shirts en een t’shirt dress.

Comfortabele Streetwear
“Wij hebben bewust voor slechts 5 items in de collectie gekozen, zodat we de volledige focus konden leggen op detail, fit en afwerking” aldus Tahnee de Bruin. Wanderlust Amsterdam heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en werkt met compacte capsule collecties. In het verlengde daarvan is deze collectie ook tot stand gekomen. “Samen met Roxeanne hebben we haar stijl als uitgangpunt genomen. Elk item is uitgesproken en bijzonder zodat het de liefde en aandacht krijgt die het verdient. Het resultaat? Comfortabele streetwear zoals Roxeanne dat zelf het liefst draagt”.

Lees ook:BN’ers zetten zich in voor H&M kunstproject
Lees ook:Amy Winehouse (27) overleden (aan overdosis)
Lees ook:H&M lanceert Conscious New World kunstproject
Lees ook:Maria Tailor showt haar SS17 collectie in de A’DAM Lookout
Lees ook:The Weeknd gaat samenwerking aan met H&M

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>