Vogue Nederland presenteert septembernummer

Vogue_Ed9_beeld1

In het nieuwe septembernummer van Vogue Nederland, zoals het ’t dikste nummer van het jaar betaamt, alle aandacht voor de beste looks en trends van herfst 2017. Modellen Kim van der Laan, Kishana John, Nirvana Naves, Nandy Nicodeme en Meta Gewald representeren op de cover een nieuwe generatie modellen die op het punt staat de wereld te veroveren. In de covershoot van fotograaf Paul Bellaart komen de meest veelbelovende nieuwe gezichten in de looks van het seizoen aan bod – op maar liefst 26 pagina’s.

Verder in het septembernummer de meest uitgesproken vrouwen van dit moment, die allemaal de moed hebben om ergens een standpunt over in te nemen. Zoals Ulrikke Høyer, die zich als eerste model uitspreekt over de hoge eisen van casting directors. En fotograaf Amanda de Cadenet, die vrouwelijke fotografen meer aandacht en succes wil geven met haar platform #girlgaze. Of Hanne Gaby Odiele, het Belgische topmodel dat strijdt voor acceptatie van mensen die net zoals zij interseksueel zijn. Tot slot schitteren meer dan dertig vrouwen in de Sisterhood-productie, over vrouwen die elkaar steunen en omhoog helpen om tot grootse prestaties te komen.

Het overkoepelende motto van deze extra dikke editie: vergeet de regels, zorg dat je gehoord wordt en laat je mening horen. Hoe inclusiever en diverser, hoe beter.

Het septembernummer van Vogue is vanaf 10 augustus overal te koop voor €6,95.

Vogue_Ed9_beeld2 Vogue_Ed9_beeld3 Vogue_Ed9_beeld4

Lees ook:Twitter centraal in Italiaanse Vogue
Lees ook:Vogue Nederland viert September Issue met cover girl Imaan Hammam
Lees ook:Vogue Nederland lanceert allereerste Vogue Man
Lees ook:Doutzen met billen bloot in Duitse Vogue
Lees ook:Vogue zoekt straatmode fotograaf voor blog!!!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>