Danie Bles lanceert personal shopping service Maison365,

DANIE BLES MAISON365Na een beta-periode van zes maanden en meer dan 1000 tevreden klanten, lanceren Danie Bles en haar team Maison365, een uniek concept voor vrouwen die niet alleen geen tijd hebben om te gaan winkelen, maar vaak ook geen zin of inspiratie.

Boutique personal shopping service
Onder leiding van Danie Bles stellen de stylistes van de nieuwe personal shopping service Maison365 op aanvraag een op maat gemaakte box samen. Deze box bevat kledingstukken en accessoires van voornamelijk kleine boetiekmodemerken, vaak ontdekt tijdens de vele internationale reizen van Danie en haar team. Het samenstellen van de persoonlijke box gebeurt na uitvoerig overleg met de klant nadat zij zich online aangemeld, en een korte online stijlquiz ingevuld heeft. Vervolgens ontvangt de klant één op één advies over hoe ze de items in de box het beste kan dragen en combineren. De box wordt kosteloos toegestuurd en de kledingstukken die minder goed bevallen worden gratis opgehaald. Achteraf betaalt de klant alleen voor de items die ze houdt. De service is gratis en kent geen abonnementsvorm.

Danie Bles: “Na 20 jaar te hebben gewerkt als personal stylist kan ik met dit unieke platform een veel grotere groep vrouwen bedienen van stylingadvies. Dat doe ik met een zorgvuldig samengesteld team en zo persoonlijk mogelijk. Met onze selectie van boutique brands en ons tailor made ‘mix and match’ stijladvies hebben we met Maison365 de missie vrouwen zorgeloos van stijlvolle items te voorzien waarmee ze zelfverzekerd voor de dag kunnen komen.”

Oplossingsgericht
Het idee achter Maison365 is ontstaan uit het gegeven dat ondanks de groei van e-commerce tot nu toe een groot probleem onopgelost bleef: zowel traditionele als e-commerce retailers gaan er nog altijd van uit dat vrouwen het leuk vinden om te winkelen, dat ze goed weten wat ze willen en dat ze tijd hebben om de stad in te gaan of naar een webshop te surfen.

Niets is minder waar: maar liefst 70% van de Maison365 klanten zegt hulp te willen in het maken van kledingsets en wil graag geïnspireerd worden. 30% van de vrouwen geeft aan dat ze simpelweg geen tijd te hebben om te shoppen. Voor hen mixen en matchen de stylistes van Maison365 looks uit het midden- en hoog segment, van high street tot high end, samengesteld naar het budget van de klant. Toonaangevende merken worden verrassend gecombineerd met kleine up-coming designers uit binnen- en buitenland. Hierdoor is iedere Maison365 box uniek.

Klik op onderstaande link voor het Youtube filmpje

Klik op onderstaande link voor HR-beeldmateriaal

https://we.tl/p3UGL9fJUQ

Niet voor publicatie. Voor meer informatie en rechtenvrij beeldmateriaal neem contact op met
Iconic Studios, Claire Slootheer, Prinsengracht 384-bg, 1016 JB Amsterdam,
telefoon: +31 20 370 28 80, e-mail: [email protected]

Lees ook:Danie Bles wint PowerVrouwen Award Skyradio
Lees ook:Danie Bles lanceert eigen Style Guide
Lees ook:Danie Bles gasthoofdredactrice Metro Mode
Lees ook:Styliste Danie Bles verkoopt kleding van BN’ers
Lees ook:Sterrenstyliste Danie Bles gaat trouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>