Vogue lanceert Vogue the Book

VOGUE The BookDeze zomer komt Vogue The Book met een Beach Issue. Met prachtige beelden en meeslepende leesverhalen om je op het strand onder een parasol in te verliezen. Neem bijvoorbeeld het verrassend steady liefdesleven van Rolling Stone Keith Richards; al 35 jaar deelt de tegendraadse rocker zijn woeste leven met zijn grote liefde, fotomodel Patti Hansen. Het was een rocky road met een happy end. Naomi Campbell is veruit de spraakmakendste van de Supers, het selecte clubje topmodellen dat in de nineties furore maakte. In dit Beach Issue van The Book het verhaal over de nog immer beeldschone en gedreven Naomi plus een iconische fotosessie, geschoten tijdens een privévakantie in Mombassa, waarvoor ze haar eigen styling en make-up deed.

Verder: het verhaal achter man of the moment acteur Ryan Gosling. Over zijn grote, bijna onzichtbare, liefde Eva Mendes, zijn guy-next-door-uitstraling, zijn unieke gevoel voor humor en zijn tomeloze ambitie.

Tenslotte het tragische levensverhaal van een van de grootste iconen van de twintig- ste eeuw: Marilyn Monroe. Haar persoonlijkheid blijft een mysterie. Wie schuilde er achter de blonde bombshell?

Plus de stille, onontdekte stranden van Europa: Bretagne, Positano en Folegandros.

Het juli & augustus nummer van Vogue is vanaf 6 juli overal te koop voor €14,95.

Lees ook:Vogue Nederland viert lancering Vogue the Book met covermodel Lara Stone
Lees ook:Vogue lanceert The Book
Lees ook:The September Issue op DVD
Lees ook:Eva Mendes gezicht Estée Lauder
Lees ook:Naomi Campbell mishandelt chauffeur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>