HKU Fashion Graduation Show 2017: veel meer dan mode alleen

De Fashion Graduation Show 2017 laat zien hoe veelzijdig de opleiding Fashion Design van HKU is. De eindexamenshow die woensdag werd gepresenteerd, was een verrassende mix van collecties, installaties, video, performance en dans. De standaard catwalk maakte plaats voor een multimediaal podium met bewegende schermen. De titel van de show: ‘Is this Fashion? This is Fashion!’

Mode is veel meer dan kleding alleen. De twintig afstudeerders van HKU Fashion Design hebben dan ook allemaal een brede sociaal-maatschappelijke interesse die ze integreren in hun werk. Ze onderzoeken hoe ze zich als maker verhouden tot de wereld en het vakgebied. Tijdens hun vierjarige studie werkten ze aan een unieke stijl als ontwerper. Ze lieten tijdens de show zien zich met zeer divers werk in het vakgebied te kunnen profileren.

Het werk van alle afstuderende Fashion Designers wordt geëxposeerd tot 25 juni tijdens Exposure ’17: HKU Design in de Utrechtse Pastoe Fabriek aan de Rotsoord 3. Hier vind je ook het werk van hun medestudenten Product- en Spatial Design en de Master Interieurarchitectuur. Tevens exposeren de aanstaande alumni van HKU Beeldende Kunst hier. Zie voor alle informatie exposure.hku.nl.

Lees ook:AIFW: Jonge ontwerper Claes Iversen steelt de show
Lees ook:De modeshow van Jan Taminiau live op Fashion.blog!
Lees ook:Marga Weimans showt couture collectie tijdens Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Modeshow Jean Paul Gaultier krijgt Marokkaans tintje
Lees ook:Dutch Fashion Awards 2011 – Foto’s van alle gasten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>