Het vierde nummer van &C magazine

unnamedIn het gloednieuwe nummer van &C heeft Gordon deze maand het hart op de tong, Hij is altijd goudeerlijk, al helemaal tegenover Chantal, maar deze maand nemen ze dat wel heel letterlijk en gaan alle remmen los: “Ik ben een lolbroek en ik ben gewoon veel te eerlijk, in alles eigenlijk. Dat is ook mijn valkuil. Ik heb van de week de rekening eens opgemaakt. Wie zijn nou mijn vrienden uit het vak? Heel eerlijk gezegd: niemand. Dat vind ik wel een beetje triest.”

Lees ook:AIFW column: frustratie en liefde gaan hand in hand
Lees ook:HNTM Kim over haar nieuwe job als topmodel
Lees ook:Elle en War Child op modemissie in Congo
Lees ook:Drie nederlandse outlets zijn meer dan genoeg
Lees ook:Fashionblog interviewt Project Catwalk winnaar Django

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>