Vans introduceert de UltraRange voor mannen en vrouwen

unnamedDit najaar onderneemt Vans een actieve reis en laten we je kennismaken met een nieuwe innovatieve schoenencollectie: de UltraRange. De nieuwe UltraRange-collectie van Vans is geïnspireerd op onbegrensde avonturen. Dit resulteert in een functioneel schoenenontwerp dat voorziet in geavanceerd comfort, lichtgewicht grip en ademende vormgeving voor de gehele voet.

Het UltraRange-aanbod staat voor ontdekken, het najagen van creativiteit overal ter wereld om ervaringen op te doen – nieuwe steden, nieuwe plekken, nieuwe ontdekkingen. Toen Vans-prosurfer Pat Gudauskas zijn unieke ervaringen over zijn zoektocht rond de wereld naar de perfecte surfomstandigheden met ons deelde, heeft Vans dankbaar gebruikgemaakt van zijn scherpe feedback over een silhouet dat voor verschillende soorten terreinen, omgevingen en levensstijlen maximale flexibiliteit en inzetbaarheid realiseert. Het resultaat is een Vans-schoenencollectie die ervoor is gemaakt om comfortabel en in stijl de wereld om je heen te verkennen, waar dan ook.

De eerste beperkte oplage van de UltraRange verscheen in mei en is onderdeel van alle bekende Vans-collecties, zoals Vault by Vans, Vans Pro Skate, Vans Surf en Vans Classics. De Hero UltraRange voor zowel dames als heren is vanaf 10 juli 2017 wereldwijd verkrijgbaar. Dit valt samen met de strategische wereldwijde lancering van de Vans-schoenencollectie voor het najaar.

Lees ook:Vans lanceert STAR WARS™ sneaker collectie
Lees ook:Vans viert gouden jubileum met het 50th Anniversary Gold Pack
Lees ook:Vans komt met eerbetoon aan iconische print met voorjaarscollectie Checkerboard
Lees ook:VANS PRESENTEERT: HET HOLOGRAM-PACK
Lees ook:Kenzo ontwerpt schoenencollectie voor Vans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>