Primark High Summer ’17 collectie

unnamed(5)Lost in Vegas is een van de thema’s van de nieuwste High Summer collectie van Primark. We zien veel mirrored sunglasses, felgekleurde bathing suites, all things denim en opvallende metallic items. On the go tourend over de Route 66, of feestend in het altijd bruisende Vegas, de zomercollectie van Primark is geschikt voor al jouw gekke vakantie avonturen!

Primark brengt ons deze zomer ook terug naar het oude Havana in Cuba. Denk aan zwierige jurkjes, turbans, tropische patronen en felle kleuren. Als het maar vrouwelijk, flowy en uitbundig is. Break the rules, find your freedom, live your life!

Lees ook:Primark brengt ode aan exotische carnavals
Lees ook:Summer proof met de Primark zomercollectie
Lees ook:Primark toont voorjaarscollectie 2014
Lees ook:Primark presenteert indrukwekkende nieuwe collectie
Lees ook:Topmodellen en zomerse soundtrack in H&M campagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>