In rood badpak richting Wetdeck van W Amsterdam

unnamed(4)Heet, heter, heetst! Afgelopen donderdag trapte acteur Manuel Broekman de Baywatch Summer Series af, het zomerprogramma van W Amsterdam. De eerste en enige rooftoppool van Amsterdam is de komende maanden in de ban van de spraakmakende Hollywood-serie. What to expect? Opwindende pool party’s, Baywatch slomo actions en exciting red cocktails vormen de setting in W Lounge, op de zesde verdieping van W Amsterdam. Liever zelf een beach body kweken? Dat kan ook! Internationale fitnessgoeroe Olivia Cooney biedt liefhebbers een aantal next level bootcamplessen.

Acteur en ‘man candy’ Manuel Broekman is door W Amsterdam benoemd tot officiële lifeguard van de Baywatch Summer Series 2017. Donderdagavond vond de aftrap plaats en werd de W Lounge omgetoverd tot een waar Baywatch-paradijs, inclusief knappe lifeguards, beach babes in knalrode Baywatch-outfits, een Veuve Clicquot champagnebar en jaren ’90 ijscobar. Ook Olivia Cooney was aanwezig om meer te vertellen over haar Baywatch Summer Fit-programma. Kortom, W Amsterdam biedt deze zomer de beste ingrediënten voor de ultieme summer body.

The heat is on!
“W Amsterdam biedt met dit programma een mix tussen toffe feesten en gezond met je lichaam bezig zijn. Het hotel staat natuurlijk bekend om de goede feestjes in W Lounge, maar na een wilde avond kan je jezelf prima weer opladen voor een nieuwe dag aan het zwembad of in de AWAY Spa, zeker met de Baywatch-bootcamplessen van Olivia Cooney. Op 24 mei gaat de nieuwe Baywatch-film in première, dus dit thema is heter dan ooit. Ik bivakkeer graag in het rooftopzwembad, dus kom maar op met die zwoele zomeravondjes!”, zegt Manuel Broekman.

Lees ook:Manuel Broekman leukste single BN’er van Nederland
Lees ook:River Island heropent haar deuren aan de Kalverstraat in Amsterdam
Lees ook:Olivia Palermo wordt boegbeeld parfum Rochas
Lees ook:Geen verhaallijn meer voor Olivia Palermo
Lees ook:Sandwich presenteert collectie zomerjurken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>