Swarovski Talents | Urban Fantasy collectie

RubySwarovski Voor het aankomende FW17/18 seizoen voegt Swarovski, naast brand ambassador Karlie Klos, multitalent Ruby Rose en supermodellen Jourdan Dunn en Fei Fei Sun toe. De ‘talents’ tonen in de nieuwe Urban Fantasy-collectie veelzijdigheid en een dosis stijl. De Swarovski crew wordt tijdens het seizoen verder uitgebreid, met opmerkelijke en verrassende nieuwe invloedrijke talenten die een rol spelen tijdens de feestdagen.

Jourdan Dunn en Fei Fei Sun zijn het gezicht voor de herfstcollectie Harmony, dat zijn inspiratie haalt uit de hedendaagse architectuur. In de winter presenteert Ruby Rose de collectie met als thema Entertainment. Hierin is de energie van het nachtleven van de stad terug te vinden, uitgedrukt in veel kleuren, speelse boodschappen en emoji’s.

Lees ook:Marks & Spencer kondigt samenwerking kinder-collectie aan met moeder en supermodel Jourdan Dunn
Lees ook:Kokkerellen met modellen – VIDEO
Lees ook:RUBY TUESDAY KIEST VOOR ICONISCHE STUKKEN IN DE COLLECTIE
Lees ook:#strongtogether: Karlie Kloss en Jourdan Dunn werken opnieuw samen voor Liu Jo
Lees ook:KENDALL, GIGI EN JOURDAN SCHITTEREN IN DE BALMAIN X H&M CAMPAGNE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>