TOMS en Christy Turlington bundelen krachten

ChristyOm de twee minuten sterft er een moeder aan de complicaties van een zwangerschap of bevalling. Christy Turlington Burns was bijna één van hen. Na die ervaring stichtte ze Every Mother Counts, een non-profitorganisatie die zich wijdt aan het veilig maken van zwangerschap en bevalling voor elke moeder, overal ter wereld.

TOMS is trots op de hernieuwde samenwerking met Every Mother Counts ter ondersteuning van hun Orange Rose campagne die fondsen verzamelt voor programma‘s die de toegang tot cruciale kraamzorg verbeterd en garant staat voor veilige bevallingen.

De limited edition TOMS + Every Mother Counts Orange Rose Collection bestaat uit Classics en een draagtas met een oranje roos, het universele symbool voor kraamzorg. Dit krachtige symbool staat voor de toegang tot veilige kraamzorg. Voor elk TOMS + Every Mother Counts product dat je koopt, geeft TOMS € 5 aan Every Mother Counts ter ondersteuning van programma´s die zich inzetten om de kraamzorg overal ter wereld te verbeteren.

De TOMS + Every Mother Counts Collection is vanaf half mei 2017 verkrijgbaar in de TOMS
winkels en op shopTOMS.nl met prijzen die variëren van € 35,95 – 64,95.

Lees ook:TOMS Tropical Jungle collectie
Lees ook:TOMS en National Geographic lanceren Big Cats Collection
Lees ook:TOMS en Van den Assem openen pop-up store in Rotterdam
Lees ook:Nederlandse modellen en TOMS steunen goede doel
Lees ook:TOMS x Jonathan Adler voorjaarscollectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>